top of page

Bestellen en betalen

Bij Wollige Wereld bestel je eenvoudig online zonder dat je vooraf een account hoeft aan te maken. Persoonsgegevens en betaalopdrachten worden in een beveiligde omgeving verwerkt. De voorraad op de website is altijd actueel en alle prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe plaats je een bestelling?

1) Nadat je het artikel in de winkelmand hebt geplaatst klik je op "ga naar afrekenen". Je rekent bij Wollige Wereld automatisch af met een gast account.

2) Vul je bezorgadres in  en kies de gewenste betaalmethode. 

3) Nadat je de bestelling hebt afgerond, wordt er automatisch per e-mail een bestelbevestiging met je bestelgegevens toegezonden.

4) Wollige Wereld behandelt iedere bestelling met de meeste zorg en neemt de verzendkosten voor haar eigen rekening voor zendingen binnen Nederland boven een bestelwaarde van €100,- .  Wanneer een order op werkdagen voor 16.00 uur is besteld, wordt hij dezelfde dag verzonden, mits voorradig.

De betalingsgegevens die je doorgeeft om een betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen door niemand worden gelezen of achterhaald.

Bij Wollige Wereld hoef je niet vooruit te betalen. Wij bieden tijdens het bestelproces de mogelijkheid om te bestellen met digitale acceptgiro via Tinka (deze betaalwijze is alleen beschikbaar voor bestellingen binnen Nederland en België). 

bottom of page