top of page

Wij verwachten de hoogst mogelijke kwaliteit van onze leveranciers. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn dan zit er natuurlijk garantie op je aankoop. De garantie geldt alleen wanneer vast kan wordt gesteld dat het om normaal gebruik gaat van het product.
Alle producten op de website van Wollige Wereld vallen onder wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Je hebt recht op een goed product. In de wet staat dat een product deugdelijk moet zijn. Je moet het product dan ook een bepaalde tijd op een normale manier kunnen gebruiken. Mocht het product niet aan de verwachte kwaliteit voldoen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen of de producteb terugsturen volgens de reguliere retourprocedure.
Onze contactgegevens:
Wollige Wereld
Mollekade 23
3274LN Heinenoord
Telefoon:
+316 825 655 19 
E-mail: wolligewereld@outlook.com (bij voorkeur een e-mail met foto van de klacht)

Alle producten uit ons assortiment dienen gemaakt te zijn van deugdelijk materiaal en mogen geen productiefouten bevatten. Blijkt het materiaal ondeugdelijk, of is het product niet goed geproduceerd dan maak je vanzelfsprekend aanspraak op garantie. Mocht de klacht onterecht zijn, dan worden de gemaakte verzendkosten in rekening gebracht.

Garantie en klachten

bottom of page